preloader
Natrag na Događanja

TRČANJE U PARKU PRIRODE LONJSKO POLJE Poziv na RangerRun utrku

Podijeli

TRČANJE U PARKU PRIRODE LONJSKO POLJE Poziv na RangerRun utrku

01
lis

Za nešto manje od dva mjeseca moći ćete sudjelovati na drugoj po redu utrci u Parku prirode Lonjsko polje, RangerRUN 2022.

Utrka RangerRUN 2022 održat će se 01. listopada 2022. godine u Krapju – selu graditeljske baštine s početkom u 15 sati. Staza prolazi pokraj punktova s izvornim pasminama s područja Lonjskog polja, pokraj ornitološkog rezervata Krapje đol, pored rijeke Save i tradicionalnih stoljetnih drvenih kuća. Dio staze je poljski (zemljani) put, manji dio je makadam, a ostatak staze od sela Drenov Bok do Krapja je asfalt (cestovni put).

Na rasporedu će biti tri utrke:

JUNIOR (dječja), udaljenost: 1,9 km

Rekreativna, udaljenost: 6,4 km

SavaRun, udaljenost: 12,7 km

Prijave: https://www.stotinka.hr/hrv?month_year=102022

Prilikom dolaska u Krapje, obratite pozornost na vrijeme. S obzirom na regulaciju prometa i zatvaranje dijela ceste zbog održavanja utrke preporučamo da od Novske dođete preko Stare Subocke i Plesma.

Nakon završetka utrke natjecatelje no i druge posjetitelje Parka zabavljati će rock band RoCkeri.

„Ovakva prilika za trčanje u Parku prirode Lonjsko polje, gdje se prolazi ornitološkog rezervata, jednostavno se nije mogla propustiti, iskustvo je bilo jedinstveno“ riječi su jednog trkača prve utrke RangerRUN-a s kojim bi se mnogi složili, zato prijavite se na ovogodišnji RangerRun što prije da ne bude prekasno jer su prijave već otvorene.

KONTAKT ZA MEDIJE:
Arijana Jurić
Stručni suradnik za prodaju i marketing
Javna ustanova Park prirode Lonjsko polje
t 044-672-080
e arijana@pp-lonjsko-polje.hr

Sljedeći Događaj

BICIKLIJADA – „PUTEVIMA BANA JOSIPA JELAČIĆA“

01
lis
01
sij