preloader

Ante Starčevića 27
44000 Sisak
Tel: 044/549-137

Upute Upute

Mob: +385 91 269 2999, +385 91 269 2990

www.cocktail.hr

cocktail@cocktail.hr

Facebook

Instagram

Od samog početka mali gradovi stječu šarm i naklonost osebujnim pothvatima koji ih trajno obilježe privlačeći njegove građane, ali i one iz neposrednog i šireg okruženja, na mjesta koja postaju trajno prepoznatljiva.

Kada posjetite neki grad i želite upoznati njegove specifičnosti, svakako se usmjerite i na njegovu gastronomsku ponudu. Zateknete li se u Sisku neizostavno svratite u restoran COCKTAIL u samom središtu grada. Neka vas ne iznenadi da ste u manjem gradu pronašli restoran uređen prema najvišim svjetskim standardima, s gastronomskom ponudom koja intrigira najbolje poznavatelje, s osobljem školovanim u zemlji i inozemstvu, s ozračjem koje će vas ponovno vratiti na ovo izuzetno mjesto.

Restoran COCKTAIL otvoren je kao pečenjarnica 1991. koju je obitelj Kramarić, kao svoj obiteljski posao, već 1995. godine transformirala u restoran. Posjetitelji su odmah prepoznali kvalitetu ponude i osoblja, uočivši razliku u odnosu na slična mjesta u gradu. Gastronomska ponuda bila je specifična i inovativna, okruženje opuštajuće a osoblje je od početka njegovalo individualni pristup prema svakom gostu.