preloader
Natrag na Novosti

10.10.2022Predstavnica Sisačko-moslavačke županije postala je prva pratilja na 22. izboru za najuzorniju hrvatsku seosku ženu

Podijeli

„Predstavnica Sisačko-moslavačke županije Ivančica Kudlek iz Nebojana kraj Petrinje postala je prva pratilja na 22. izboru za najuzorniju hrvatsku seosku ženu koji je u subotu, 8. listopada održan u Čakovcu.

Na natjecanje ju je ispratio zamjenik župana Mihael Jurić koji joj je poželio puno uspjeha na izboru najuzornije seoske žene.
Ivančica Kudlek je udana i majka je petero djece. Nositeljica je OPG-a i vlasnica “Capriccia centra” u sklopu kojega se nalazi adrenalinski centar s puno pratećih aktivnosti. To je jedini park na području Banovine koji je napravljen sa željom da seoski, ruralni, aktivni kontinentalni turizam traje 365 dana. Na imanju je posađeno 80 starinskih sorti ruža, a u pripremi je robinzonski kamp i to sve u sklopu OPG-a.
Ivančica je aktivna članica TZ grada Petrinje kao vijećnica, dopredsjednica je skupštine LAG-a te je predsjednica Moto quad kluba Banovina i vlasnica frizerskog salona u Petrinji. Iako joj je potres uništio sportsko adrenalinski park i prostor u kojem je imala frizerski salon, u vrlo kratko vrijeme uspjela je nastaviti poslovanje.
Na subotnjem izboru, čiji je domaćin bila Međimurska županija, pobijedila je Antonija Mrzlić Budak iz Istarske županije, a titulu druge pratilje ponijela je Kristina Ivić iz Brodsko- posavske županije.“

Sljedeća novost

|

BANOVINA GASTRO FEST / Zatvaranje ljetne sezone