preloader
Natrag na Novosti

09.02.2023Fašnik u Kutini

Podijeli

Turistička zajednica grada Kutine i Pučko otvoreno učilište Kutina pozivaju Vas na sudjelovanje u programu manifestacije ”Fašnik u Kutini”, koja će se održati u subotu, 18. veljače 2023. godine.

Fašnička povorka ove će godine biti vrlo zanimljiva djeci, stoga kao organizatori pozivamo svu djecu grada Kutine i Vas da budete dio te vesele povorke i pokladnog veselja. Program će se sastojati od maskirane povorke (djeca i odrasli), ugostiteljske ponude  (krafne, hot dog, kuhani čaj i kuhano vino), šarenog uređenja glavnog gradskog trga, glazbenog programapjesme i plesa. U poslijepodnevnim satima program će se nastaviti u Društvenom domu u Kutinskom selu (Radićeva ulica) uz dječju matineju, te završnu zabavu pod maskama za odrasle, uz glazbeni program.
Ovim putem obavještavamo vas da grupe planiraju dolazak do 11:00 sati na prostoru Trga dr. Franje Tuđmana u Kutini. Na mjestu okupljanja dijelit će se krafne i čaj za maskirane sudionike. Povorku ćemo početi formirati u 11:30 sati.
Povorka kreće u 12:00 sati te će prolaziti gradskim ulicama, od Trga dr. Franje Tuđmana krenut ćemo Školskom ulicom prema Vili kutinskoj i Galeriji Muzeja Moslavine te ćemo se vratiti na Trg dr. Franje Tuđmana nakon čega slijedi tradicionalno predstavljanje skupina na pozornici, podjela zahvalnica i nagrada za najbolju skupnu i pojedinačnu masku.  Nakon predstavljanja slijedi glazbeni program i ples.
ℹ️ Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem tel. 044 681 004 ili e-mail adresu: info@turizam-kutina.hr. Molimo Vas da ispunjenu prijavnicu pošaljete do 7. veljače 2023. na navedenu e-mail adresu.

Sljedeća novost

|

Poziv na Vincekovo na Betlehemu – početak nove vinogradarske godine