preloader
Natrag na Događanja

ZIMSKA ČAROLIJA U KUTINI 2019./2020.

Podijeli

ZIMSKA ČAROLIJA U KUTINI 2019./2020.

30
stu
06
sij

ZIMSKA ČAROLIJA U KUTINI 2019./2020.

Uz bogate blagdanske ukrase, dekoracije i instalacije, blagdanska čarolija uskoro će zavladati Kutinom. Od subote, 30. studenog pa sve do 6. siječnja sljedeće godine održavati će se „Zimska čarolija“, manifestacija koja će ponuditi brojne zanimljive sadržaje. Za ovu manifestaciju organizatori su pripremili doista bogat program u kojemu svatko može pronaći ponešto za sebe, od najmlađih do najstarijih.

Program kutinske Zimske čarolije održavati će se na Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje će se postaviti klizalište sa ledenom stazom oko fontane. Za osnovnoškolce priprema se škola klizanja, ali i drugi zanimljivi programi na ledu. Popratni program oko klizališta obuhvatiti će disco večeri, revije i prezentacije na ledu, zabavni program s glazbenim nastupima, ugostiteljsku ponudu i brojne druge sadržaje. I za najmlađe posjetitelje pripremaju se brojne aktivnosti, od animacije, kreativnih radionica i predstava, do božićnog vlakića, Kuće Djeda Mraza i drugih sadržaja. 31. prosinca u podne, održati će se dječji doček Nove godine, uz zagarantiranu zabavu. U večernjim satima, tradicionalno se priprema gradski doček uz veliki vatromet i proslavu do jutarnjih sati.

U sklopu manifestacije održati će se tradicionalni Božićni sajam koji će okupiti obrtnike i umjetnike sa ponudom jedinstvenih i unikatnih proizvoda. Uz zvukove božićnih pjesama zborova, dječjeg veselja, mirisa kuhanog vina i fritula, dovoljno je prepustiti se uživanju i upiti blagdanski ugođaj.

Zimska čarolija u Kutini vas poziva na blagdansko okupljanje jer čarolija bez vas neće biti potpuna.

Više informacija

Sljedeći Događaj

DANI OKUSA HRVATSKE TRADICIJE

30
stu
06
sij