preloader
Natrag na Događanja

POPOVAČA DOMAĆIN COCA-COLA CUP 2020. U SISAČKO-MOSLAVAČKOJ ŽUPANIJI

Podijeli

POPOVAČA DOMAĆIN COCA-COLA CUP 2020. U SISAČKO-MOSLAVAČKOJ ŽUPANIJI

Popovača domaćin Coca-Cola Cup 2020. u Sisačko-moslavačkoj županiji

Drugi po redu kvalifikacijski turnir najvećeg malonogometnog turnira u županiji održat će se u utorak

Popovača će u utorak, 11.veljače  s početkom u 9 sati u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Popovača ugostit najbolje malonogometne ekipe. Kvalifikacijski turniri u ovoj županiji igrat će se još  u Sisku, Kutini, Sunji, Petrinji i Gorama. Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za županiju i grad možete pronaći na: http://igremladih.hr/bs/coca-cola-cup-raspored

Prijave za Coca-Cola Cup 2020. otvorene su od 16. prosinca, a od ove sezone uvodi se i kategorija ženskog nogometa.Najpopularniji i najmasovniji sport na svijetu svoju veliku bazu ima i u Hrvatskoj. Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već sedmu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će više od 120 gradova i mjesta u Hrvatskoj i 21 županiji.

Coca- Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravat će se od siječnja do svibnja nakon čega će uslijediti županijska finala, a ukupno će sudjelovati više od 3.000 ekipa. Svaki turnir uvijek je primjer fair playa igre i sportske borbe za pobjedu jer ulog je uvijek velik: plasman na državnu završnicu u Splitu koja će se održati krajem srpnja.

Ženski nogomet

Novost u sustavu Coca-Cola Cupa je da se u novoj sezoni uvodi i kategorija ženskog nogometa, tako da će sve djevojke zaljubljene u ovaj sport moći okušati se u natjecanjima s vršnjakinjama, družiti se i boriti za nastup u Splitu.

Prijavi se i ”Budi dio igre”
Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.org ili direktno kod koordinatora natjecanja. Ekipe će se moći prijavit i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije u muškoj kategoriji: U-15 (2005. godište i mlađi) i U-18 (2002. godište i mlađi), te U15 u ženskoj kategoriji.  Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).
Plazma Sportske igre mladih najveća su amaterska manifestacija u Europi koja djeci omogućuju da se okušaju u 10 sportova(mali nogomet,Coca –Cola Cup u nogometu, Kinder turnir u košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, odbojci na pijesku, šah, graničar i atletika) . Ove su godine srušile sve rekorde po broju natjecatelja i sudionika. U 2019. godini organizirale su sportska natjecanja u više od 220 gradova i mjesta u regiji i okupili više od 200.000 sudionika. Snaga Igara su upravo njeni sudionici, osnovnoškolci i srednjoškolci iz cijele regije, više od milijun i pet stotina sportaša koji su u više od sva desetljeća osjetile što su to sport, druženje i zabava.

Sve najbolje od Plazma Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama:

“Sportske igre mladih”: https://www.facebook.com/sportske.igre.mladih/
i instagramu: igremladih_hr:  https://www.instagram.com/igremladih_hr/

”Coca-Cola Cup Hrvatska”-  ”Coca-Cola Cup Hrvatska”: https://web.facebook.com/CocaColaCupHrvatska/

Sljedeći Događaj

INTERPRETATORI HRVATSKE TRADICIJSKE KULTURE – EDUKACIJA

01
sij