preloader
Natrag na Novosti

27.04.20223. Palačinka kup u Sisku

Podijeli

Ovu smotru ugostiteljskih škola organizira Srednja škola Viktorovac uz pomoć i podršku Sisačko-moslavačke županije i župana Ivana Celjaka.
Smotra će se održati 26. travnja 2022. (utorak), s početkom u 10 sati na Sisačkom korzu.

Župan Ivan Celjak je u utorak, 26. travnja 2022. godine, u pješačkoj zoni u Sisku otvorio treći Palačinka kup, smotru učenika srednjih ugostiteljskih i turističkih škola, koju tradicionalno organizira sisačka Srednja škola Viktorovac.

Ove su se godine pozivu na natjecanje u pripravljanju palačinki odazvali sedam škola, pa su tako, uz domaćine, nastupili mladi kuhari i konobari srednjih škola iz Karlovca, Zagreba, Zaboka, Garešnice, Bjelovara, Slavonskog Broda i Topuskog.

Kako Srednja škola Viktorovac obrazuje i medicinske sestre i tehničare, tako je u pratećem programu Palačinka kupa bio organiziran i medicinski štand, na kojem su građani mogli provjeriti tlak, razinu šećera u krvi i primiti savjete za zdraviji način prehrane i života.

Palačinka kup je u središte Siska privukao mnoštvo građana, koji nisu propustili priliku počastiti se slasnim palačinkama.

Sljedeća novost

|

Prijave za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene