preloader
Share

Adresa: Apartmani Klet, Sisak, J.J.Strossmayera 176

Get directions Get directions

e-mail:apartman.klet@gmail.com

mob. 098 9512053

Apartman Klet***** nudi visoko kvalitetan smještaj za dvije do tri osobe u Sisku. Apartman Klet je novouređeni apartman, smješten u poslovno stambenoj zgradi, na najprometnijoj prometnici Sisačko moslavačke županije, na cestovnom pravcu koji grad Sisak povezuje s gotovo svim gradovima županije.
Smještaj je pogodan za kratki boravak u Sisku, za sve goste koji Sisak posjećuju poslovno, turistički, iz kulturnih, sportskih pobuda, zabave, ili u proputovanju ..

Apartman Klet je novouređeni i luksuzno opremljeni apartman, i prvi je u Sisku kategoriziran s pet zvjezdica. Apartman je opremljen ručno izrađenim namještajem od posavskog hrasta u rustikalnom stilu, gdje je spoj modernog i rustikalnog savršeno sklopljen. Apartman nudi smještaj visokog komfora za dvije osobe s mogućnošću smještaja još jedne odrasle osobe.
Apartman se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice s tuš kabinom, balkona te stubišnog prostora ukupne površine 48m2.
Apartman ima klima uređaj, Sat TV, Internet.. Parkirno mjesto osigurano je ispred objekta.
Apartman Klet smješten je 20 minuta hoda od željezničkog i autobusnog kolodvora u Sisku. Do centra Zagreba potreban je 1 sat vožnje, a do zagrebačke zračne luke Pleso 45 minuta.