Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije organizirala je predstavljanje turističke ponude Sisačko-moslavačke županije 15-17.3.2019. godine u zagrebačkoj Areni.
Na najvećem turističkom sajmu u Hrvatskoj s preko 200 izlagača iz 22 zemlje – više tisuća  posjetitelja vidjelo je bogatstvo i potencijal naše županije, a u kvalitetu eno-gastro ponude  uvjerio se i ministar turizma Gari Cappelli koji je najavio novosti u zakonima o turizmu koji bi trebali stupiti na snagu slijedeće godine, te najavio veće ovlasti i financijsku potporu županijskim turističkim zajednicama.
Vodeći domaći turistički sajam se u osam godina postojanja etablirao kao platforma koja na vrlo uspješan način povezuje međunarodne turističke subjekte s potencijalnim poslovnim partnerima, tvrtke iz turističkog segmenta sa sadašnjim i budućim putnicima te općenito kao događaj koji na jednom mjestu okuplja velik broj etabliranih putopisaca i utjecajnih osoba iz svijeta putovanja. Posjetitelji su imali priliku upoznati se sa županijskim destinacijama i osvojiti brojne nagrade u nagradnoj igri TZSMŽ.

Privacy Preference Center