PREDSTAVLJANJE SISAČKO MOSLAVAČKE ŽUPANIJE U VARŠAVI

 

Danas se u Varšavi jako uspješno predstavila županija Sisačko moslavačka predvođena županom Ivom Žinićem. U delegaciji su bili prisutni i zamjenik župana Roman Rosavec, ravnatelj Lječilišta Topusko dr. Domagoj Mosler te direktorica TZŽ Sisačko moslavačke Ingrid Padjen Đurić.

 

Predstavljanju turističke ponude nazočio je i veleposlanik RH u Poljskoj gospodin Tomislav Vidošević i veliki broj novinara iz glavnih poljskih medija te  brojni predstavnici turističkih agencija.

 

Direktorica Padjen Đurić je predstavila svoju županiju kroz prizmu nekoliko glavnih turističkih proizvoda: Park Prirode Lonjsko Polje, Topusko i Moslavinu s pričom o Škrletu te istaknula vidljivo povećanje broja dolazaka poljskih turista. Gostima su se posebno dojmili filmovi koji su dočarali ljepote županije, a imali su priliku i kušati vrhunske delicije koje su stigle direktno iz županije: sireve i kobasice te vina.

 

Današnji sastanak je nastavak promotivnih aktivnosti kojima je svrha dovesti što više poljskih gostiju u Sisačko moslavačku županiju. Prezentacija je također dio aktivnosti Predstavništva HTZ-a u Poljskoj i Veleposlanstva RH u Poljskoj u sklopu Hrvatskih dana u Varšavi.

 

Jako se radujem dolasku tako velike delegacije iz Sisačko moslavačke županije. Promocija hrvatskog kontinentalnog turizma je jako je bitna na području Poljske ‘ izjavila je direktorica Predstavništva HTZ-a u Poljskoj Agnieszka Puszczewicz.

 

Prezentacija se održala u zgradi koja  je jedna od rijetkih u Varšavi koja spaja funkciju povijesnog spomenika arhitekture iz početka XX. stoljeća i suvremenih ureda.

 

 

Privacy Preference Center