Viroexpo 2018.
Viroexpo

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec nazočili su u petak, 23. veljače 2018. godine, svečanom otvorenju 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO u Virovitici na kojem je Sisačko-moslavačka županija bila partner.

Sajam koji se održao pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, Vlade RH, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstva turizma, otvorio je, kao izaslanik predsjednika Vlade RH, ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.
Na sajmu VIROEXPO, koji od svog pokretanja, 1996. godine bilježi stalni rast u broju i kvaliteti izlagača ove godine izlagali su gospodarstvenici iz 29 zemalja..

Ovogodišnja titula najuređenijeg izložbenog prostora 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede “Viroexpo 2018.” pripala je Sisačko-moslavačkoj županiji. Na drugom mjestu je prostor Podravke, a treće mjesto je pripalo Cvjećarnici Amarilis. Predstavnicima najuređenijih štandova čestitke su u društvu voditelja Mije Pavelka Mikeša uputili zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Marijo Klement i direktor tvrtke Viroexpo Bojan Mijok. U ime dobitnika, na nagradi se zahvalio Ivo Žinić, župan Sisačko-moslavačke županije.

Privacy Preference Center