Viroexpo 2018.
Viroexpo

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec nazočili su u petak, 23. veljače 2018. godine, svečanom otvorenju 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO u Virovitici na kojem je Sisačko-moslavačka županija bila partner.

Sajam koji se održao pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, Vlade RH, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstva turizma, otvorio je, kao izaslanik predsjednika Vlade RH, ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.
Na sajmu VIROEXPO, koji od svog pokretanja, 1996. godine bilježi stalni rast u broju i kvaliteti izlagača ove godine izlagali su gospodarstvenici iz 29 zemalja..

Ovogodišnja titula najuređenijeg izložbenog prostora 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede “Viroexpo 2018.” pripala je Sisačko-moslavačkoj županiji. Na drugom mjestu je prostor Podravke, a treće mjesto je pripalo Cvjećarnici Amarilis. Predstavnicima najuređenijih štandova čestitke su u društvu voditelja Mije Pavelka Mikeša uputili zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Marijo Klement i direktor tvrtke Viroexpo Bojan Mijok. U ime dobitnika, na nagradi se zahvalio Ivo Žinić, župan Sisačko-moslavačke županije.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search