20170325_095422Na poziv Veleposlanstva RH u Kanadi, Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije je 25. i 26. ožujka 2017. godine promovirala županijsku turističku ponudu u glavnom gradu Kanade – Ottawi, na turističkom sajmu „The travel i vacation show“.

Na 23. najvećem kanadskom turističkom sajmu nastupilo je više od 200 izlagača, a posjetilo ga je više od 17 000 posjetitelja.

Hrvatski je štand imao izvrsnu posjećenost tijekom oba dana trajanja, posjetiteljima je tijekom dvodnevnog sajma podijeljena velika količina brošura i hrvatskih slatkiša u čemu su sudjelovali svi djelatnici Veleposlanstva i djelatnica županijske turističke zajednice.

Tijekom trajanja sajma neki od izlagača održali su i seminare za posjetitelje te na taj način dodatno promovirali destinacije koje nude. Ove su godine prezentaciju držale dvije turističke agencije koje u svojoj ponudi nude i Hrvatsku; Celebritours i OK Cycle Tours.
U prezentaciji Celebritoursa posebno je istaknuto kako je od svih 15 zemalja koje imaju u svojoj ponudi, u posljednjih desetak godina upravo Hrvatska najbolje prodavana destinacija.

Privacy Preference Center