Putovi okusa i mirisa vode vas vinskim cestama Moslavine, a svake godine posljednjeg vikenda u svibnju zastanite i na tradicionalnoj izložbi vina MoslaVINA Kutina koja će se ove godine održati  već XXIV. put, i to 26. i 27. svibnja s centralnim događanjima na gradskom trgu u Kutini.

U svom programu izložba će obuhvatiti: izložbu vina i vina izvornih sorti, predstavljanje lokalnih vinara, sajamski dio, predstavljanje partnera. Također uključuje i predavanja, prezentacije, atraktivne kulturno–zabavne i gastronomske sadržaje tijekom cijelog dana (glazbeni nastupi tamburaških sastava – petak; TS Šegrti i TS Oldtajmeri, – subota: TS Bekrije).

Između 120 uzoraka koji se pojavljuju na ovoj izložbi ima izvornih hrvatskih sorti vina s hrvatskih otoka, priobalja, kontinentalnih vinskih regija, te svake godine gostuju barem dvije ili tri velike vinarije iz susjednih zemalja. Moslavina se diči svojim Škrletom, izvornom sortom bijelog vina. Ovaj nektar s moslavačkog gorja, svježeg, harmoničnog okusa, zasigurno će vam ostati u sjećanju i uvijek vas vraćati u Moslavinu – domovinu Škrleta!

Cjelokupan program potražite na www.turizam-kutina.hr ili facebook stranici Turističke zajednice grada Kutine.

MOSLAvina

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search