Cocktail

cocktail-logo-white-bg-black-let
Ante Starčevića 27
44000 Sisak

Tel: 044/549-137

www.cocktail.hr

restorancoctail@coctail.hr

Od samog početka mali gradovi stječu šarm i naklonost osebujnim pothvatima koji ih trajno obilježe privlačeći njegove građane, ali i one iz neposrednog i šireg okruženja, na mjesta koja postaju trajno prepoznatljiva.

Kada posjetite neki grad i želite upoznati njegove specifičnosti, svakako se usmjerite i na njegovu gastronomsku ponudu. Zateknete li se u Sisku neizostavno svratite u restoran COCKTAIL u samom središtu grada. Neka vas ne iznenadi da ste u manjem gradu pronašli restoran uređen prema najvišim svjetskim standardima, s gastronomskom ponudom koja intrigira najbolje poznavatelje, s osobljem školovanim u zemlji i inozemstvu, s ozračjem koje će vas ponovno vratiti na ovo izuzetno mjesto.

Restoran COCKTAIL otvoren je kao pečenjarnica 1991. koju je obitelj Kramarić, kao svoj obiteljski posao, već 1995. godine transformirala u restoran. Posjetitelji su odmah prepoznali kvalitetu ponude i osoblja, uočivši razliku u odnosu na slična mjesta u gradu. Gastronomska ponuda bila je specifična i inovativna, okruženje opuštajuće a osoblje je od početka njegovalo individualni pristup prema svakom gostu.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search